InDutch
Translations - Vertalingen - Copywriting
Banner.jpg

Vertaler Engels - Nederlands

In een notendop:

  • Ik ben Els Hoefman, vertaler van het Engels naar het Nederlands met meer dan 20 jaar ervaring.
  • Eindklanten uit de IT-sector zijn onder andere grote bedrijven als Microsoft, Skype, Dropbox, Samsung, Sony, Xerox, Canon, Epson, Ricoh...
  • Ik werk ook voor andere sectoren, zoals voeding/dranken, cosmetica, toerisme en financiële diensten
    Daarnaast vertaal ik ook vaak voor de Europese Commissie.

Introductievideo


Ik ben afgestudeerd als Licentiaat vertaler. Voordat ik freelance vertaler werd, heb ik jaren als interne vertaler gewerkt in het bedrijfsleven. Ik maak gebruik van de nieuwste hulpmiddelen voor vertalers en ik gebruik gespecialiseerde woordenboeken en websites.


Contact

Aarzel niet om contact op te nemen voor meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave.

IT, COMMUNICATIE EN marketing

Ik ben gespecialiseerd in IT, bedrijfscommunicatie en marketing, maar werk ook graag voor andere sectoren.


tarieven

Het tarief van de vertaling hangt af van allerlei factoren, zoals de moeilijkheidsgraad van de tekst, het formaat waarin hij wordt geleverd, de deadline enzovoort. Aarzel niet om uw document door te sturen op els@indutch.com en ik stuur u zo snel mogelijk een offerte. U kunt via de pagina Prijsopgave snel zelf controleren hoeveel uw vertaling zal kosten indien de tekst aan de standaardvoorwaarden voldoet. Deze prijs wordt ter informatie opgegeven.


DE IMPACT VAN VERTALINGEN OP UW BEDRIJF

Uw teksten vormen het uithangbord van uw bedrijf. Foutloze en vlotte teksten zijn belangrijk voor uw reputatie en imago. Als uw persoonlijke partner voor vertalingen van het Engels naar het Nederlands zorg ik ervoor dat uw teksten correct en consistent worden vertaald. Of zoekt u een partner om uw teksten te schrijven voor uw website, sociale media of marketingmateriaal? U bent aan het juiste adres.

Een rechtstreekse samenwerking tussen u en mij als uw vertaler betekent: een betere communicatie, een betere consistentie van de inhoud van uw teksten, een grotere garantie op kwaliteit en lagere kosten.


 

Twitter-feed